Ecco støvler

Det danske skomærke Ecco er kendt for deres kvalitetssko, – sandaler og –støvler. Ecco bruger kun de bedste skind, således at de kan garantere kvaliteten. Dette gælder selvfølgelig for alle deres modeller. Derfor er blandt andet Ecco støvler også blevet rigtig populære over hele verdenen. Ecco designer og producerer både støvler til mænd, kvinder og børn. Her i mellem finder man mange forskellige slags, såsom lækre læderstøvler, vandrestøvler og meget andet.

 

Ecco støvler udsalg

Ecco Snowride
Ecco er et populært dansk skomærke, både når det gælder om sko til mænd, kvinder og børn. De er kendt for at lave kvalitetssko, som er modstandsdygtige over for meget forskelligt vejr. Dette er deres serie Ecco Snowride også. Snowride er en skoserie til børn, som består af fantastiske vinterstøvler. Støvler fås både til piger og drenge i alle aldre og mange forskellige farver. Derudover er støvlerne med velcro, så de er nemme at tage på og af, og desuden beskytter de selvfølgelig fødderne mod vand og sne. Ecco Snowride er det oplagte valg af vinterstøvler til børn.

Ecco Snowboarder
Ecco er en dansk skovirksomhed, som blev grundlagt tilbage i 1963. I dag er det et verdenskendt firma, som blandt andet designer og producerer nogle rigtige populære sandaler, som både fås til mænd, kvinder og børn, derudover designer og producerer Ecco også støvler, modesko og klipklapper. En af de rigtig populære serier til børn er Ecco Snowboarder, som er en fantastisk vinterstøvle. Der findes mange forskellige modeller inden for denne serie. Man kan både få med velcro og snørebånd afhængigt af, hvor gammelt ens barn er. Desuden er skoende af fantastisk pasform og de kan holde til lidt af hvert, så støvlerne ikke skal skiftes ud efter en sæson.

Ecco Xpedition
Ecco er et dansk skomærke, som har vundet stor international succes gennem de sidste mange årtier. Det blev grundlagt tilbage i 1963, og har da siden perfektet designet af super komfortable sko til både mænd, kvinder og børn. Ecco har lavet mange forskellige serier gennem tiderne, og en af disse er Ecco Xpedition. Denne serie kan fås i mange forskellige modeller til både mænd, kvinder og børn. Det er en udendørs støvle/sko, som er meget praktisk anlagt og slidstærk. Den kan både fås med snører og velcro, så selv de små kan være med. Desuden er den lavet af fantastiske materialer, så du er sikret fantastisk pasform, og en sko der kan holde i flere år.

ECCO exostrike
ECCO har tidligere kun været kendt for deres praktiske og komfortable sandaler. Dette har ændret sig. Siden ECCO introducerede modellen ECCO exostrike, har de fået rigtig meget ros for deres evne til at designe og producere outdoor støvler. Støvlen indeholder GORE-TEX®, som sikre et ordentlig klima til fødderne. Desuden indeholder ECCO exostrike også ECCO FLUIDFORMTM-teknologien. Denne sikre at behageligt underlag, da sålen er super støddæmpende og affjedrende, lige meget hvilket terræn man befinder sig i. Desuden gør støvlen sig godt både i de mest kupperede terræner såvel som i betonjunglen. Ikke nok med at ECCO exostrike er yderst praktisk, så er den også rigtig moderne, hvilket også har været med til at gøre modellen, så vanvittig populær. Heldigvis så kan modellen både fås til mænd og kvinder, således alle kan nyde naturen uden at få ømme fødder.