Ecco sandaler

Ecco er et dansk skobrand, som har vokset sig rigtig stort siden deres grundlæggelse i 1963. Ecco designer og producerer både sko, støvler og Ecco sandaler til mænd, kvinder og børn. Ecco er især kendt for deres Ecco sandaler verdenen over, og det er der flere grunde til. Det er nemlig vigtigt for Ecco, at sandalerne er af fantastiske materialer, design og komfort. Dette gør blandt andet, at man kan få sandaler til enhver lejlighed og stil.

ECCO sandaler udsalg


ECCO har i en lang årrække været kendt for deres yderst komfortable eccosandaler og sko. En er deres modeller er blevet moderniseret, så den er endnu mere komfortable en tidligere. Dette er selskabskoen til herre ECCO vitrus. Denne model har i mange år været en favorit blandt herrerne, da den har en tidsløs elegance, som passer til ethvert event.

ECCO sandaler

ECCO er nok mest kendt for deres helt fantastiske Eccosandaler, som både er praktiske og fashionable. Dette har gennem de sidste årtier dog ændret sig, da ECCO er begyndt at designe og producere sneakers til børn, teens, mænd og kvinder. En af disse sneakers modeller er ECCO s7.